Menu

50PlusBeurs

Van 13 tot en met 17 september zijn wij aanwezig op de 50PlusBeurs in Hal 7 bij standnummer 07D10. Tijdens de beurs zijn er op verschillende dagen onderzoekers van het Herseninstituut om je meer te vertellen over hersenonderzoek en de Hersenbank én natuurlijk onze ambassadeur prof. Erik Scherder.

Woensdag 14 september 13:45 uur op het Presentatiepodium Doris Dijksterhuis, Hoe weet jij wie ik ben? Kom meer te weten over hoe het brein leert en geheugen sporen maakt.

Donderdag 15 september 13:45 uur op het Presentatiepodium Dr. Alexander Heimel, Hoe werken onze hersenen? Ontdek de reis die elektrische signalen afleggen vanuit het oog naar je spieren.

Vrijdag 16 september 13:15 uur op het Presentatiepodium Mignon de Goeij, Nederlandse Hersenbank, Over het verschil tussen orgaandonor, hersendonor of je hele lichaam ter beschikking van de wetenschap stellen.

Zaterdag 17 september 13:55 uur op het Hersenfestival Prof. Dr. Dick Swaab, Wat kunnen we doen om de ziekte van Alzheimer uit te stellen?

Zaterdag 17 september 14:25 uur op het Hersenfestival Prof. Dr. Erik Scherder, Over de invloed van bewegen op je hersenen.

Kom naar onze stand om meer te weten over de hersenen, hersenonderzoek en win een van onze give-aways

Win een boek van professor Dick Swaab, gesigneerd
Win een boek over het ontstaan van hersenonderzoek in Nederland, gesigneerd
Win een boek over het Empatische brein, gesigneerd
Informatie over de Nederlandse Hersenbank en het verschil tussen Orgaandonatie en Hersendonatie – wat zijn de do’s en don’ts?