Menu

alles over statiegeldacties

HOE KUN JIJ HELPEN?
Vraag de supermarkt bij jou in de buurt of ze mee willen helpen nystagmus onderzoek mogelijk te maken door een statiegeldactie te starten. Om het je makkelijker te maken hebben we een checklist voor je gemaakt en kun je de volgende stappen volgen:

 

  1. Bereid je voor met de checklist en informatiefolders van Stichting Vrienden van het Herseninstituut die je onderaan de pagina kunt downloaden.
  2. Bezoek een supermarkt en vraag de bedrijfsleider of eigenaar persoonlijk te spreken.
  3. Vraag of je uit naam van de Stichting Vrienden van het Herseninstituut een statiegeldactie mag houden om geld op te halen voor nystagmus onderzoek op het Herseninstituut. Gebruik hiervoor de folder met informatie over nystagmus.
  4. Is het mogelijk om een statiegeldactie te houden in de supermarkt? Vul dan samen met de supermarktmanager het formulier in die op de checklist kunt vinden.
  5. Geef de actie door aan ons via [email protected] en vraag het nystagmus statiegeld pakket kosteloos aan.
  6. Kan of wil de supermarkt op het moment niet meewerken? Vraag het gerust over een half jaar nog eens.

 

NA DE STATIEGELDACTIE
Maak na afloop van de statiegeldactie een afspraak met de supermarktmanager om de opbrengst in ontvangst te nemen, gebruik hiervoor het overdrachtsformulier die je onderaan de pagina kunt downloaden.
Bedankt de supermarktmanager hartelijk voor de statiegeldactie en geef de bedank poster. Als je wilt, maak een foto van het moment dat de cheque wordt overhandigd en plaats dit op social media met de #hersenvrienden.
Vraag of er mogelijkheden zijn om volgend jaar weer een statiegeldactie te houden in de supermarkt.

MATERIALEN EN DOWNLOADS
We hebben allerlei materialen voor je klaar staan om de statiegeldactie tot een succes te maken. Download het hieronder of vraag het aan via [email protected].

Checklist statiegeldactie
Folder nystagmus
Statiegeldposter
Overdrachtformulier
Bedankposter
Cheque

HULP NODIG?
Heb je hulp nodig bij het organiseren van de statiegeldactie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

NYSTAGMUS NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nystagmus nieuwsbrief